Dr. Alexandra Neagu

Dr. Alexandra Neagu este medic primar ORL cu competență în audiologie, doctor în științe medicale, cu o vastă experiență în domeniul audiologiei și al implantului cohlear.

În perioada 2016-201, a fost Practicien Hospitalier (nivel de medic primar) în cadrul Hopital Femme Mere Enfant – Lyon, Franța – Centre Expert de l’Audition et de l’Equilibre de l’Enfant, unde a coordonat activitatea de diagnostic audiologic.

A participat la numeroase cursuri și conferințe internaționale în domeniul investigațiilor obiective și subiective de auz, precum și în domeniul implantului cohlear, realizând reglaje pentru toate cele 4 mărci importante de implant cohlear.

În calitate de președinte al Asociatiei Audiosofia, a inițiat și coordonat mai multe proiecte destinate persoanelor cu deficiențe de auz prin care a fost inființat Cabinetul de Audiologie din cadrul Spitalului „MS Curie”, au fost dotate maternități cu echipamente de screening auditiv sau clinici importante de ORL din țară, cu echipamente de diagnostic audiologic.

Este membru al International Society of Audiology din anul 2012.

%d bloggers like this: